Menu

Fight event Maxpain 10/02/12

1) Sakir uzun(MT genk) 108kg vs Ioannis Stoforidis (Team ) 104 kg B-klasse
Ronde 1: Ioannis opent met trappen naar het lichaam, Sakir moet achteraan en na enkele rake stoten moet hij 8 tellen nemen.


Ronde 2: Sakir opent met lowkicks, Ioannis countert met een knie naar het hoofd. Sakir is wat twijfelachtig maar komt aan het einde van de ronde goed door met lowkicks.
Ronde 3: Sakir opent met een linkerhoek gevolgd door een rechterdirecte, Ioannis countert met een harde rechtersidekick gevolgd door lowkicks. Sakir neemt nu de aanval en raakt met harde stoten naar het hoofd, Ioannis heeft een snee aan zijn hoofd maar mag verder van de dokter.
Winnaar: Ioannis Stoforidis op punten

2) Hakan Demirci (Demirci gym) 52 kg vs Yannick Grommen (Dadda Gym) 52.5 kg Jeugd

Ronde 1: Rustig begin,Hakan opent met snelle stoten naar het hoofd, Yannick komt goed door met knieën in de clinch.
Ronde 2: Hakan beweegt goed en komt goed door met rake stoten, Yannick wilt counteren maar Hakan beweegt goed. Aan het einde van de ronde komt Yannick goed door met stoten.
Ronde 3: Hakan opent met stoten, Yannick gaat nu vooruit en komt goed door met trappen naar het lichaam,Hakan met rake stoten, 8 tellen voor Yannick en daar gaat de bel.
Winnaar: Hakan Demirci op punten

3) Youssef El Haji (Universal Gym) 64 kg vs Oleh Slon (Jego Gym) 64.4 kg B-klasse

Ronde 1: Youssef opent goed met rake stoten. Oleh probeert zijn stoten te plaatsen, Youssef is snel en countert goed. Oleh Zet Youssef in de hoek en komt goed door met een rake linker-rechterhoekcombo, Youssef krijgt 8 tellen en word uitgeteld.
Winnaar: Oleh Slon op KO ronde 1

4) Jim Bourne (MT Genk) 94 kg vs Rachid El Kamali (Maach sport) 98 kg C-klasse

Ronde 1: Rachid zet goed druk en komt goed door met harde stoten naar het hoofd, Jim moet achteruit en doet weinig terug.
Ronde 2: net als ronde 1 zet Rachid goed druk en komt enkele keren goed door met rake harde stoten naar het hoofd, Jim countert  op het linkerbeen van Rachid.
Ronde 3: net als de rest van de wedstrijd is het Rachid die goed komt met harde rake stoten. Jim komt nog goed terug met rake knieën naar het hoofd en lichaam.
Winnaar: Rachid El Kamali op punten

5) Soulimane Challouki (Universal Gym) 71 kg vs Ilman Arshkanov (Samir Gym) 69.4 kg B-klasse

Ronde 1: Soulimane zet al snel druk en komt goed door met rake stoten naar het hoofd. Ilman moet achteruit en incasseert enkele knieën naar het gezicht.
Ronde 2: Ilman opent met een linkerdrecte, Soulimane countert met rake stoten naar het hoofd gevolgd door een leverstoot, Ilman is hard en blijft rechtop. Ilman moet nog enkele knieën naar het lichaam nemen.
Ronde 3: Ilman opent met een rechterlowkick, Soulimane countert met stoten gevolgd door een harde rechterhoek. Ilman moet achteruit en stoten nemen.
Winnaar: Soulimane Challouki op punten

6) Ruslan Nigmatulin(MT Leuven) 70 kg vs Mario Simons (Lumpini Gym) 69.7 kg B-klasse

Ronde 1: Ruslan opent met stoten, Mario countert met een linker-rechterdirectecombo die afgemaakt word door lowkicks. Ruslan moet het meer van zijn stoten hebben, Mario werkt meer met de lowkicks.
Ronde 2: Mario opent met 2directes gevolgd door lowkicks, Ruslan countert op het linkerbeen van Mario gevolgd door een linkersidekick. Mario met rake stoten,Ruslan krijgt 8 tellen.
Ronde 3: Mario opent met rake stoten gevolgd door een rechterlowkick,Ruslan countert met een backfist. Aan het einde komen beide heren goed door met rake stoten.
Winnaar: Mario Simons op punten

7) Engin Kutuk (No Limit) 67 kg vs Sait Karaevli (Queensbury) 66.8 kg B-klasse
Ronde 1: Engin opent met stoten naar het hoofd gevolgd door een rake knie naar het hoofd, Sait pakt over met stoten, en de stoten vliegen over en weer.
Ronde 2: Sait vecht vooruit en de acties vliegen over en weer. Engin komt goed door met rake stoten,Sait moet even wankelen.
Ronde 3: Engin opent met stoten gevolgd door een rechterlowkick, Sait countert met trappen naar het lichaam. Beide heren komen aan het einde goed door met rake stoten.
Winnaar: Engin Kutuk op punten
8) Erdi Karatas (MT genk) 74 kg vs Michel Verhoeven (Team Gunyar)70.6 kg B-klasse MMA
Ronde 1: Beide heren komen al snel in de clinch, hierin komen de knieën van Michel, Erdi met een takedown,Michel met een armbar poging,Erdi wilt counteren met een slam. Michel blokt deze en staat terug op. Erdi met harde stoten naar het hoofd, Michel gaat zwaar KO.
Winnaar: Erdi Karatas op KO in ronde 1

9) Yakup Kaya (MT Genk) 77kg vs Karapet Karapetyan(Ubeda Gym 75.5 kg A-klasse

Ronde 1: Karapet opent met lowkicks gevolgd door stoten, Yakup countert met stoten, Karapet blokt en countert met rake stoten. Yakup probeert zijn stoten te plaatsen, Karapet ontwijkt en countert goed.
Ronde 2: Karapet opent met stoten gevolgd door een linkersidekick, Yakup heeft moeite om zijn stoten te plaatsen en word telkens gecounterd door Karapet.
Ronde 3: Karapet gebruikt zijn reach goed en komt telkens goed door met rake stoten, Yakup heeft moeite met de afstand.
Winnaar: Karapet Karapetyan op punten

10) Belgische titel -82.5kg: Michael Buxant (MT Genk) 81 kg vs Marc De Bonte (Tay Gym) 81 kg

Ronde 1: Michael opent met een rechterlowkick, Marc pakt over met een leverstoot. Michael probeert zijn stoten te plaatsen, Marc gebruikt zijn reach goed en countert hem.
Ronde 2: Michael opent met een linkerlowkick gevolgd door een linkersidekick, Marc pakt over met stoten gevolgd door een lowkick. Michael met stoten, Marc countert met lowkicks.
Ronde 3: Michael opent met stoten gevolgd door een rechterlowkick,Marc  countert met harde stoten gevolgd door een beenveeg. Michael gooit veel zwaaistoten,Marc ontwijkt deze goed.
Ronde 4: Marc  opent met harde stoten gevolgd door een rechtersidekick, Michael moet achteruit en moet een draaitrap naar het lichaam en enkele stoten incasseren, hierdoor wankelt Michael even.
Ronde 5: Marc opent met trappen zowel hoog als laag, Michael is moe en doet weinig terug. Aan het einde van de ronde krijgt Michael een knie tegen zijn hoofd en gaat zwaar KO.
Winnaar: Marc De Bonte op KO in ronde 5

11) Tugay Altintas (MT Genk)75 kg vs Samet Calgan (Fidai Gym) 75 kg Jeugd
Ronde 1: Samet zet al snel druk en komt goed door met rake stoten gevolgd door lowkicks, Tugay doet weinig terug.
Ronde 2: Samet opent met stoten gevolgd door een rechtersidekick, Tugay word achteruit gezet en moet enkele rake stoten nemen.
Ronde 3: Tugay krijgt al snel een gesprongen trap tegen het hoofd en krijgt hierdoor 8 tellen.
Winnaar: Samet Calgan op punten

12)A1 tornooi:Mansour Yaquibi (Team) 63kg vs Estevao André (Team Andrade)60.5 kg A-klasse

Ronde 1: Wild begin, beide heren openen met stoten en lowkicks, toch is het Mansour die meer scoort door rake stoten naar het hoofd.
Ronde 2: Net als in ronde 1 vliegen de acties over en weer. André moet het hebben van zijn lowkicks, Mansour scoort zijn punten door stoten.
Ronde 3: André opent met een rechterhighkick, Mansour countert deze met een rechterlowkick gevolgd door rake stoten. André moet achteruit en incasseert enkele rake stoten.
Winnaar: Mansour Yaquibi op punten

13) Hans Schlierer (MT Genk) 69 kg vs Abdel Mariam (Team Gunyar) 66.7 kg C-klasse
Ronde 1: Abdel opent met knieën gevolgd door een rechterlowkick, Hans moet achteruit en incasseert enkele stoten.
Ronde 2: Weinig actie, Abdel komt af en toe goed door met lowkicks en stoten.
Ronde 3: Abdel is degene die de punten scoort door lowkicks en stootcombinaties.
Winnaar: Abdel Mariam op punten

14) Belgische titel -72.5kg :Alessio Marcelino (MT Genk) 71kg vs Cenk Cankurtanoglu (Samir Gym) 71.9 kg B-klasse

Ronde 1: In deze ronde is het Alessio die goed door komt door trappen zowel hoge als lage, Cenk doet weinig in deze ronde.
Ronde 2: Alessio opent met een rechterhighkick. Beide heren komen veel in de clinch. Cenk zet Alessio in de hoek en vuurt af met harde stoten, Alessio gaat neer en is KO.
Winnaar: Cenk Cankurtanoglu op KO in ronde 2

15) A1:Emin Ozbasi (Team Gunyar) 63 kg vs Kostas Papadelis (Team) 61.8 kg

Ronde 1: Hevig begin, Emin opent met een rechterhoek gevolgd door een linkersidekick. Kostas moet achteruit en moet stoten nemen.Emin is de aanvallendere en komt goed door met rake stoten. Aan het einde van de ronde laat Emin zijn dekking zakken en moet enkele rake stoten nemen.
Ronde 2: Hevig begin, Kostas opent met rake stoten, Emin countert met trappen naar het lichaam gevolgd door knieën naar het lichaam. Kostas probeert zijn stoten te plaatsen, maar Emin countert met knieën naar het lichaam.
Ronde 3: Emin opent met rake stoten, Kostas probeert te counteren maar Emin beweegt goed rond en komt goed door met trappen naar het lichaam.
Winnaar: Emin Ozbasi op punten

16)A1: Hamza Ahnine (Maachsport) 60 kg vs Papuna (Tooy Gym) 62 kg
Ronde 1: Beide heren openen met snelle acties, Hamza met een harde knie naar het hoofd  gevolgd door een harde rechterhoek, Papuna gaat neer en krijgt 8 tellen, hij mag verder van de scheids maar is duidelijk nog steeds aangeslagen, daar gaat de bel.
Ronde 2: Beide heren openen met zwaaihoeken, Papuna land goed en Hamza gaat zwaar KO.
Winnaar: Papuna op KO in ronde 2

17) A1: Melvin Wassing (Calmaro Gym) 63 kg vs Hicham Moujtahid (Team Valon) 62.7 kg
Ronde 1: Melvin opent met een lowkick,Hicham ook. De trappen vliegen over en weer. Hicham met een rechterhoek. Hicham heeft een snee boven zijn oog en word door de dokter nagekeken. Hicham mag niet verder en de partij is beëindigd.
Winnaar: Melvin Wassing door medische interventie in ronde 1

18)A1: Stefanos Stefadis (Team Karanikolis) 63 kg vs Jesus Di Samedo (Team Furious) 62.9 kg
Ronde 1: Stefanos opent met lowkicks gevolgd door een rechterhighkick, Jesus pakt over met lowkicks gevolgd door leverstoten. Jesus scoort met stootcombo’s gevolgd door lowkicks.
Ronde 2: Jesus opent met trappen gevolgd door stoten, Stefanos antwoord met een knie naar het hoofd. Jesus zet goed druk en komt goed door met stoten gevolgd door rechterlowkicks.
Ronde 3: Stefanos opent met lowkicks,Jesus countert met lowkicks gevolgd door stoten naar het lichaam. Stefanos word achteruit gezet maar komt aan het einde goed terug met rake stoten naar het hoofd.
Winnaar: Stefanos Stefadis op punten

19) A1:Pietje Heesbeen (Balans) 63 kg vs Bihes Barakat(Team Barakat)62.3 kg
Ronde 1: Bihes opent met stoten naar het hoofd gevolgd door stoten naar het lichaam. Pietje doet weinig terug en moet enkele rake stoten nemen.
Ronde 2: Bihes opent met stoten naar het hoofd, Pietje countert met lowkicks gevolgd door stoten naar het hoofd, Bihes komt dan ook goed terug met lowkicks gevolgd door een draaitrap naar het hoofd die half raak is.
Ronde 3: Gelijkopgaande ronde, in deze ronde geven beide kampers alles en de acties vliegen over en weer.
ONBESLIST, extra ronde
Extra ronde:Pietje opent met rake stoten gevolgd door lowkicks,Bihes is moe en moet enkele harde lowkicks nemen. Aan het einde komt Bihes goed door met lowkicks.
Winnaar: Pietje Heesbeen op punten

20) A1:Redouan Boukerch (Team Gunyar) 64 kg vs Martin Benton(Dipanenegra) 62.1 kg

Ronde 1: Redouan zet al snel druk en komt goed door met harde stoten naar het hoofd, Martin moet achteruit en na een harde rechterhoek van Redouan krijgt Martin 8 tellen. Redouan ruikt bloed en gaat achter Martin na met rake stoten en lowkicks, daar gaat de bel.
Ronde 2: Redouan is degene die druk zet door rake stoten gevolgd door lowkicks, Martin word achteruit gezet en doet weinig terug. Aan het einde van de ronde komt Redouan goed door met rake stoten naar het lichaam.
Ronde 3: Redouan opent met rake stoten naar het hoofd gevolgd door een vliegende knie op het hoofd. Martin doet weinig terug en zit stoten te nemen.
Winnaar: Redouan Boukerch op punten

21) A1: Emil Kerimov (Duitsland) 60 kg vs Valdrin Vatnikaj (Real Gym) 63 kg
Ronde 1:Rustige begin, beide heren openen aftastend met lowkicks en stoten. Aan het einde van de ronde is het tempo verhoogt en de acties vliegen nu over en weer.
Ronde 2: Emil opent met stoten naar het hoofd, Valdrin countert met rake stoten. Emil krijgt een linkerhoek op de kin en gaat zwaar KO.
Winnaar: Valdrin Vatnikaj op KO ronde 2

 

terug naar boven

Multimedia